Tentang Kami

NAMA SYARIKAT : NIDA CATERING
NO LESEN                : IP-0335570-K
ALAMAT                : NO 4A, TASEK MUTIARA 2,  
                          PUSAT PERDAGANGAN TASEK MUTIARA,
                          31400 IPOH PERAK.
NO TELEFON            : 012 - 399 1821 @ 012 - 568 1821

( X-PRESS SERVICE )


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada pelawat yang sudi singgah di Blog ini.
Adakah anda masih keliru mengenai pilihan perkhidmatan katering 
yang benar-benar dapat memuaskan hati anda dengan masakan ,
 layanan dan perkhidmatan serta harga yang berpatutan.
Untuk makluman semua , Nida Catering telah ditubuhkan dan didaftarkan dengan SSM pada tahun 2008 dan menjadikan kegiatan membekal makanan bermasak untuk semua jenis majlis sebagai agenda utama . 
Nida Catering mengendali dan menyediakan khidmat lengkap untuk sebarang jenis majlis perkahwinan , pertunangan , tahlil , seminar , hari keluarga , majlis hari jadi , party , majlis rasmi , majlis santai serta banyak lagi . Berbekalkan pengalaman selama hampir 8 tahun  Nida Catering kini mampu menyediakan perkhidmatan yang cepat dan cekap walaupun jemputan mencecah sehingga 5000 orang .
Dari majlis rasmi ke majlis yang santai , dari majlis yang berkongsepkan dewan hingga ke kongsep gerai di laman , Nida Catering kini sedia untuk bersaing di pasaran untuk menyempurnakan majlis gilang-gemilang anda . Nida catering akan berusaha sedaya upaya untuk menyediakan dan melakukan apa sahaja kehendak anda kerana setiap kepuasan hati pelanggan adalah kebanggan kami.
Setelah puas beroperasi secara kecil-kecilan kini Nida Catering dengan berani mengambil langkah kehadapan dan bersedia untuk bersaing dengan pihak katering yang lain . Nida Catering juga berani mengambil sebarang jenis risiko dengan niat untuk lebih 
maju lagi dalam bidang penyediaan makanan . 
Nida Catering amat mementingkan kepuasan hati pelanggan kerana tanpa pelanggan tidak wujudlah Nida Catering.
Nida catering menyediakan pelbagai jenis hidangan untuk pelbagai jenis majlis serta pelbagai jenis perkhidmatan yang lain . Nida Catering akan buat apa yang anda mahukan dan menjadikan segala urusan anda berjalan lancar.
Nida Catering menyediakan pakej yang terendah dan mampu diantara katering lain dengan jaminan servis yang bagus.

MAJLIS PERKAHWINAN DI DEWAN PUNCAK ARABELLA CAMERON HIGHLANDS

CORETAN Selamat pengantin baru kepada Fana dan Jeroy..semoga mahligai bahagia kekal hingga ke jannah.. Katering di dewan puncak Arabella...